Waarom eind 2024 hét moment is om een elektrische occasion te kopen

De markt voor elektrische auto’s gaat de komende maanden een interessante verandering doormaken. Eind 2024 komen namelijk duizenden elektrische voertuigen uit 2019 weer beschikbaar als occasion. Dit biedt unieke kansen voor ondernemers en zzp’ers die op zoek zijn naar een voordelige elektrische auto. Maar wat maakt dit specifieke moment zo aantrekkelijk? In onze nieuwste whitepaper leggen we het je haarfijn uit!

Wat kun je verwachten in deze whitepaper?

In de whitepaper geven we een uitgebreid overzicht van de ontwikkelingen op de occasionmarkt voor elektrische voertuigen. Dit zijn enkele belangrijke onderwerpen die aan bod komen:

  • Marktontwikkelingen: We leggen uit waarom het aanbod aan elektrische auto’s uit 2019 nu juist piekt en hoe dit voor jou interessant kan zijn.
  • Fiscale voordelen: De veranderde bijtellingsregels hebben een grote impact gehad op elektrisch rijden. In de whitepaper lees je hoe je deze voordelen nog kunt benutten.
  • Slimme koopstrategieën: Je krijgt tips over wanneer en hoe je de beste deal kunt vinden, zodat je maximaal profiteert van de prijsdaling van elektrische occasions.
  • Leasen of kopen: We bespreken de voor- en nadelen van beide opties, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw onderneming.

Waarom je deze whitepaper niet wilt missen

Voor ondernemers en zzp’ers is het kiezen van de juiste bedrijfsauto niet alleen een financiële beslissing, maar ook een strategische keuze die invloed heeft op de groei en uitstraling van je bedrijf. In deze whitepaper delen we waardevolle inzichten die je helpen om op het juiste moment de beste keuze te maken, of je nu zakelijk of privé een elektrische occasion wilt rijden.

Ben je benieuwd hoe jij kunt profiteren van deze marktontwikkelingen? Download dan nu gratis onze whitepaper en ontdek alles wat je moet weten om jouw perfecte elektrische occasion te vinden.